Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: 3+1 top picks από τα ”μεσαία”

Μπάμπης Βωβός, Γερμανός, ΜΕΤΚΑ και Marfin Financial Group είναι οι top επιλογές της Deutsche Bank από την ”ελληνική μικρότερη κεφαλαιοποίηση”, όπως προκύπτει από σημερινό report της τράπεζας με τίτλο ”Διαλέγοντας ανάμεσα στους καλπάζοντες ταύρους”. Οι τιμές στόχοι. Οι συστάσεις.

Deutsche Bank: 3+1 top picks από τα ”μεσαία”
Τέσσερις μετοχές ξεχωρίζει ως top picks από τον κλάδο της ”μικρότερης κεφαλαιοποίησης”, όπως τον χαρακτηρίζει, η Deutsche Bank σε report της με σημερινή ημερομηνία.

Η Deutsche Bank κάνει λόγο για ένα ”καταπληκτικό ράλι ανάμεσα στις εταιρίες μικρότερης κεφαλαιοποίησης”, ειδικά από τον τελευταίο Δεκέμβριο και προχωρά στην επιλογή των αγαπημένων της τίτλων από την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο οίκος σε έκθεσή του με τίτλο ”Διαλέγοντας ανάμεσα στους καλπάζοντες ταύρους” ξεχωρίζει τη Βωβός, τη Marfin, τον Γερμανό και τη ΜΕΤΚΑ. Για τις εταιρίες αυτές ο οίκος αναφέρει πως έχουν ουσιαστική στρατηγική ανάπτυξης (είτε οργανική είτε με εξαγορές) και ξεκάθαρους στρατηγικούς στόχους.

Για τη Βωβός η σύσταση είναι ”buy” και η τιμή-στόχος τα 20,8 ευρώ, για τη Γερμανός ”buy” και τιμή-στόχος τα 18,9 ευρώ, για τη ΜΕΤΚΑ σύσταση ”buy” και τιμή-στόχος τα 12,1 ευρώ και για τη Marfin σύσταση επίσης ”buy” και τιμή-στόχος τα 25 ευρώ.

Ακόμη, ο οίκος αναφέρεται στα ΚΑΕ, για τα οποία θέτει τιμή-στόχο τα 15 ευρώ με σύσταση ”hold”, και στα Folli Follie, για τα οποία πιστεύει πως το πρόσφατο ράλι δεν υπαγορεύεται από στοιχεία- καταλύτες και για τον λόγο αυτό προτείνει αποκόμιση κερδών. Η σύσταση είναι ”sell” με τιμή-στόχο τα 21,7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v