ΑΧΕ: Πιθανές ρευστοποιήσεις, θετικό το κλίμα

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών επισημαίνουν στα πρωινά τους reports οι αναλυτές, οι οποίοι την ίδια στιγμή επισημαίνουν ότι το θετικό κλίμα διατηρείται στην αγορά. Μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση παραμένουν στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Πιθανές ρευστοποιήσεις, θετικό το κλίμα
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Marfin Analysis σημειώνει πως αν και δεν αποκλείονται κινήσεις αποκόμισης κερδών, το κλίμα παραμένει θετικό.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Proton Securities, η οποία επισημαίνει πως η γενικότερη ψυχολογία παραμένει ισχυρή, ενώ την ίδια στιγμή δεν αποκλείει και την πιθανότητα να καταγραφούν ρευστοποιήσεις.

”Μικτή” συνεδρίαση προβλέπει για σήμερα η Eurobank Securities, με υψηλούς όγκους συναλλαγών και υπεραπόδοση των μετοχών της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Νέα υψηλά κατέγραψε η Σοφοκλέους, με τις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης να καταγράφουν τα υψηλότερα κέρδη, αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία εκτιμά πως σε αυτά τα επίπεδα προβλέπει μεταβλητότητα, με τον Γενικό Δείκτη να κινείται γύρω από τις 4.100 μονάδες.

Επίσης, η Εγνατία Finance σημειώνει πως δεν αποκλείει κινήσεις αποκόμισης κερδών, οι οποίες όμως δεν αναμένεται να διαφοροποιήσουν το γενικότερο κλίμα της αγοράς.

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης επισημαίνει η Σίγμα Securities, ενώ εκτιμά πως οι μετοχές της μεσαίας και της μικρότερης κεφαλαιοποίησης θα παραμείνουν στο επίκεντρο, καθώς έχει ενταθεί η δραστηριοποίηση των μικροεπενδυτών στην αγορά.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,18% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως στη χθεσινή συνεδρίαση παρουσιάστηκε μερική μεταβλητότα, καθώς εμφανίστηκαν ρευστοποιήσεις σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, οι µετοχές της µεσαίας και της μικρότερης κεφαλαιοποίησης ήταν για µία ακόµα φορά ”ισχυρές”, κλείνοντας με κέρδη.

Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των ΟΤΕ, Alpha Bank, Eurobank και ∆ΕΗ, προσθέτει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v