Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

M. Stanley: Προβλέπει ”άλγος” CosmOTE από roaming

Η CosmOTE θα είναι ανάμεσα στις ευρωπαϊκές εταιρίες που θα επηρεαστούν περισσότερο από την επικείμενη μείωση των διεθνών διασυνδέσεων (roaming) για εσωτερικό και εξωτερικό, προβλέπει η Morgan Stanley σε έκθεσή της (6/2) για τον ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό κλάδο.

M. Stanley: Προβλέπει ”άλγος” CosmOTE από roaming
Στον ”κίνδυνο” που θα αντιμετωπίσουν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρίες της Ευρώπης από μια επικείμενη μείωση της διεθνούς διασύνδεσης (roaming) αναφέρεται σε report της με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου η Morgan Stanley.

Με δεδομένο ότι τα τιμολόγια χονδρικής θα πρέπει να μειωθούν, βάσει μια νέας ρύθμισης που φαίνεται πιθανό να υλοποιηθεί σε διάστημα από 6 έως 12 μήνες, ολόκληρος ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι πιθανό να υποφέρει, επισημαίνει ο οίκος, προσθέτοντας ότι για να αντισταθμιστούν οι απώλειες θα πρέπει να υπάρξει γενναία αύξηση στα τιμολόγια φωνητικών υπηρεσιών και μηνυμάτων της τάξης του 9%.

Με βάση την έκθεσή τους στη συγκεκριμένη δραστηριότητα οι εταιρίες που θα επηρεαστούν, από τον ευρωπαϊκό τηλεπικοινωνιακό κλάδο, θα είναι η Vodafone και η CosmΟΤΕ, η οποία εισπράττει από εκεί το 4% των ενοποιημένων εσόδων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v