Eurobank Sec: ”Market perform” για Folli, Μαΐλλη

Αύξηση 14,8% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και 8,85 στα καθαρά κέρδη εκτιμά η Eurobank Securities ότι θα εμφανίσει η Folli Follie στο σύνολο του 2005, ενώ προβλέπει αύξηση 7% στον τζίρο της Μαΐλλης για τα κέρδη της οποίας αναμένει μείωση 12,9%. Συνιστά ”market perform” και για τους δυο τίτλους.

Eurobank Sec: ”Market perform” για Folli, Μαΐλλη
Τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα στο σύνολο του 2005 των Folli Follie και Μαΐλλη παραθέτει η Eurobank Securities στο καθημερινό της report με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2006, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”market perform” και για τους δυο τίτλους.

Η Folli Follie θα ανακοινώσει τα μεγέθη χρήσης στις 27 Φεβρουαρίου και η Μαΐλλης στις 28 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, η Eurobank Securities σημειώνει πως αναμένει αύξηση 14,8% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών της Folli Follie καθώς προβλέπει ότι θα φτάσει στα 223,4 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 71,9 εκατ. ευρώ (ενισχυμένα κατά 16,6%) και με τα καθαρά κέρδη να φτάνουν στα 57,1 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί σε αύξηση 8,8%.

Εξάλλου, η Eurobank Securities επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”market perform” για τη μετοχή της Folli Follie.

Από την άλλη και όσον αφορά στη Μαΐλλης, η χρηματιστηριακή προβλέπει κύκλου εργασιών ύψους 365,5 εκατ. ευρώ (ενισχυμένο κατά 7%).

Επίσης, εκτιμά πως τα κέρδη προ φόρων θα υποχωρήσουν κατά 5,8%, στα 25,5 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη μετά φόρων να καταγράφουν μείωση 12,9% στα 17,7 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank Securities συμπληρώνει ότι διατηρεί τη σύσταση ”market perform” για τη μετοχή της Μαΐλλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v