Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Την επόμενη κίνηση αναμένουν οι αναλυτές

Την επόμενη κίνηση της Intracom στο χώρο των τηλεπικοινωνιών αναμένουν τώρα οι αναλυτές χαρακτηρίζοντας ”αναμενόμενη” σε γενικές γραμμές την κίνηση της Intracom να προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού που κατείχε στην Forthnet.

Intracom: Την επόμενη κίνηση αναμένουν οι αναλυτές
Την επόμενη κίνηση της Intracom στο χώρο των τηλεπικοινωνιών αναμένουν τώρα οι αναλυτές, χαρακτηρίζοντας ”αναμενόμενη”, σε γενικές γραμμές, την κίνηση της Intracom να προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού που κατείχε στην Forthnet.

Από την αποτυχία της να αποκτήσει μεγαλύτερο ποσοστό στην εταιρία θεωρεί η HSBC ότι υπαγορεύτηκε η αποχώρηση της Intracom από την Forthnet. Παράλληλα, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως η Intracom χρειάζεται να προχωρήσει σε εξαγορές εάν θέλει να έχει ενεργή ανάμιξη στο ελληνικό τηλεπικοινωνιακό τοπίο.

Χαρακτηριστικά η HSBC αναφέρει την Attica Telecoms και τη Lannet για τις οποίες επισημαίνει πως ανταποκρίνονται στις προϋποθέσεις.

Στα 10 εκατ. ευρώ προσδιορίζει τα κέρδη της Intracom από την ”περιπέτεια” με τη Forthnet η Eurobank Securities.

Σημαντικό ρόλο βλέπει τώρα για την Intracom η Εγνατία Finance σε ό,τι αφορά τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις στον κλάδο των εναλλακτικών παρόχων, δεδομένης και της ρευστότητας που απεκόμισε από το deal. Συνολικά, η χρηματιστηριακή εκτιμά την κίνηση της Intracom ως θετική και αναμενόμενη.

Κινητικότητα στον κλάδο εκτιμά και η Marfin δεδομένου, όπως αναφέρει, του μεγάλου αριθμού των εναλλακτικών στην αγορά, αλλά και την δεδηλωμένη στρατηγική της Intracom να καταστεί ηγετικός παίκτης στον εν λόγω κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v