ΑΧΕ: Σε στενό εύρος διακύμανσης ο Γενικός Δείκτης

Σταθεροποιητικές τάσεις, με τον Γενικό Δείκτη να κινείται σε στενό εύρος διακύμανσης προβλέπουν οι αναλυτές, οι οποίοι παράλληλα εκτιμούν ότι η Σοφοκλέους θα συνεχίσει να έχει το βλέμμα στραμμένο στις ξένες αγορές, για τις οποίες όμως αναμένεται πτωτικό άνοιγμα.

ΑΧΕ: Σε στενό εύρος διακύμανσης ο Γενικός Δείκτης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σταθεροποίηση της αγοράς στα τρέχοντα επίπεδα αναμένει η Marfin Analysis για τη σημερινή συνεδρίαση.

Χαμηλότερα ενδέχεται να ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, επηρεασμένες από τη χθεσινή πτώση της Wall Street αλλά και από τα ”απογοητευτικά” αποτελέσματα της Google, αναφέρει η Proton Securities, σύμφωνα με την οποία η ελληνική αγορά ενδέχεται να ακολουθήσει την πορεία των ξένων στο άνοιγμά της.

Από την πλευρά της, η Εγνατία Finance αναφέρει πως δεν προβλέπει σημαντική διαφοροποίηση στο κλίμα που επικρατεί στην αγορά, τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τετάρτου τριμήνου, με τη μεταβλητότητα να παραμένει το βασικότερο χαρακτηριστικό και τον Γενικό Δείκτη να κινείται σε στενό εύρος διακύμανσης.

Στην Τράπεζα Κύπρου θα επικεντρωθεί σήμερα το ενδιαφέρον σύμφωνα με τη Σίγμα Securities, καθώς, όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή, η τράπεζα θα ανακοινώσει σήμερα το αναθεωρημένο της επιχειρησιακό σχέδιο. Επίσης, η Σίγμα Securities προβλέπει μια ”ήσυχη” συνεδρίαση, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρηματικών εξελίξεων.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη της τάξης του 0,60% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 397 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή οι επενδυτές επικεντρώθηκε σε μετοχές του τηλεπικοινωνιακού κλάδου και σε µετοχές της µεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Η αγορά έκλεισε χαµηλότερα από τα ενδοσυνεδριακά υψηλά της, καθώς εµφανίστηκαν ρευστοποιήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, προσθέτει η Marfin Analysis, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Κύπρου και ∆ΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v