Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Αγοραστική ευκαιρία ο ΟΠΑΠ” λέει η Credit Suisse

”Αγοραστική ευκαιρία” χαρακτηρίζει η Credit Suisse τη μετοχή του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει σε σχετικό της σχόλιο που ακολούθησε τη σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού για την απόφασή του να μην προχωρήσει σε επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους του. Διατηρεί τα 30 ευρώ ανά μετοχή.

”Αγοραστική ευκαιρία ο ΟΠΑΠ” λέει η Credit Suisse
”Αγοραστική ευκαιρία” χαρακτηρίζει η Credit Suisse τη μετοχή του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει σε σχετικό της σχόλιο που ακολούθησε τη σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού για την απόφασή του να μην προχωρήσει σε επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους του.

Ο ξένος οίκος επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 30 ευρώ για τη μετοχή του Οργανισμού, η οποία διαπραγματεύεται 16,4 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2006.

Εξηγεί δε, πως ο τίτλος του ΟΠΑΠ αποτελεί ”αγοραστική ευκαιρία” αφενός λόγω των καλών προσδοκώμενων αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο του έτους και αφετέρου λόγω της εισαγωγής των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου στο ”Πάμε Στοίχημα” από τις αρχές Μαρτίου.

Η Credit Suisse υπενθυμίζει πως σε πρόσφατη ανάλυσή της είχε επισημάνει το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί απαισιοδοξία γύρω από τον τίτλο, σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα για την επιστροφή κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v