Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: ”Στήριξη” στα 18,16 ευρώ βλέπει η Fortius

Τα 18,16 ευρώ ενδέχεται να αποτελέσουν σημείο ”στήριξης” στις ερχόμενες συνεδριάσεις για τη μετοχή της ΔΕΗ σύμφωνα με την Fortius Finance η οποία εκτιμά πως καθοδική διάσπαση του εν λόγω σημείου θα οδηγήσει τη μετοχή προς τα 17,5 ευρώ.

ΔΕΗ: ”Στήριξη” στα 18,16 ευρώ βλέπει η Fortius
Τα 18,16 ευρώ ενδέχεται να αποτελέσουν σημείο ”στήριξης” στις ερχόμενες συνεδριάσεις για τη μετοχή της ΔΕΗ σύμφωνα με την Fortius Finance.

Η χρηματιστηριακή σε σχετική της τεχνική ανάλυση εκτιμά πως επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση, σε επίπεδο κλεισίματος, της προαναφερθείσας περιοχής θα οδηγήσει τη μετοχή άμεσα προς το επόμενο βραχυχρόνιο σημείο στήριξης των 17,5 ευρώ, βάζοντας έτσι τον τίτλο σε επικίνδυνους ”μπελάδες”.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε χθες με σημαντικές απώλειες της τάξης του 3,29% (φτάνοντας ενδοσυνεδριακά έως το -4,67%) στα 18,24 ευρώ.

Σύμφωνα με την Fortius Finance η μετοχή της ΔΕΗ απογοητεύει για άλλη μια φορά ”τους οπαδούς” της καθώς αποτελεί ίσως το μόνο τίτλο που υποαποδίδει από τις αρχές του προηγούμενου έτους σε σχέση με τα υπόλοιπα ”βαριά” χαρτιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v