ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τις 4.000 μονάδες

Γύρω από το επίπεδο των 4.000 μονάδων και με τάσεις συσσώρευσης θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων αναφέρει ότι οι επενδυτές θα αναζητήσουν την τάση από το εξωτερικό.

ΑΧΕ: Συσσώρευση γύρω από τις 4.000 μονάδες
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετικό παραμένει το επενδυτικό κλίμα, εκτιμά η Marfin Analysis.

Τη διορθωτική του κίνηση θα συνεχίσει το ελληνικό χρηματιστήριο ύστερα από τα πρόσφατα ”ισχυρά” κέρδη εκτιμά η Eurobank Securities, η οποία επισημαίνει παράλληλα ότι η ψυχολογία των επενδυτών παραμένει γενικότερα θετική γεγονός που λειτουργεί ως ανάχωμα σε απότομες πτωτικές κινήσεις.

Γύρω από το επίπεδο των 4.000 μονάδων θα κινηθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους με τους επενδυτές να αναζητούν τάση από το εξωτερικό, αναφέρει η Proton Securities.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Εγνατία Finance που σημειώνει ότι ο Γενικός Δείκτης θα κινηθεί γύρω από το επίπεδο των 4.000 μονάδων, οδηγώντας την αγορά σε τάσεις συσσώρευσης, με τους συμμετέχοντες να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στα διάφορα επιχειρηματικά deals.

Η συνεχιζόμενη ενδυνάμωση των διεθνών δεικτών θα οδηγήσει σε θετικό άνοιγμα σήμερα εκτιμά η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες 0,31% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 555 εκατ. ευρώ αναφέρει η Marfin Analysis η οποία επισημαίνει ότι η αγορά είναι ένα εντυπωσιακό άνοιγμα, συμπληρώνοντας ότι αργότερα εμφανίστηκαν ρευστοποιήσεις που ανέτρεψαν τα κέρδη.

Επίσης, η Marfin Analysis προσθέτει ότι η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε Εθνική Τράπεζα, ∆ΕΗ, Τράπεζα Κύπρου και Alpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v