Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AXE: Αναμένουν αυξημένη μεταβλητότητα

Αυξημένη μεταβλητότητα και συσσώρευση αναμένουν στην πλειονότητά τους οι χρηματιστηριακές στα πρωινά τους report, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της πορείας των ευρωπαικών αγορών.

AXE: Αναμένουν αυξημένη μεταβλητότητα
Tι εκτιμάται για σήμερα: θετικό ξεκίνημα βλέπει για την αγορά σήμερα η Σίγμα Χρηματιστηριακή καθώς, όπως αναφέρει, οι πετρελαϊκές τιμές υποχώρησαν, ενώ μικρά κέρδη σημείωσε η Wall Street. Ωστόσο, τονίζει πως η αποκόμιση κερδών παραμένει πάντοντε ένα θέμα.

H Μarfin Analysis, από την πλευρά της, θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο για τη Σοφοκλέους τη συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα.

Αυξημένη μεταβλητότητα αναμένει για σήμερα η Εγνατία Finance, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα αποκόμισης κερδών σε ορισμένους τίτλους.

Η Proton εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα κινηθεί στον ρυθμό των διεθνών αγορών, ενώ προβλέπει ”ανάμικτο” ξεκίνημα για την αγορά.

Συνεδρίαση που θα χαρακτηριστεί από αυξημένη μεταβλητότητα κρίνει ότι θα είναι η σημερινή η Eurobank Sec.

Τι έγινε χθες, 23 Ιανουαρίου: στις 3.955,67 μονάδες, με απώλειες 0,96%, έκλεισε ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Marfin Analysis επισημαίνει πως στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν οι μετοχές του ΟΠΑΠ, της Εθνικής, της Alpha αλλά και της 3Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v