Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Analysis:Αναμένει υψηλή μεταβλητότητα σε ΧΑ

Υψηλή μεταβλητότητα αναμένει για την αγορά την τρέχουσα εβδομάδα η Marfin Analysis, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα της αποκόμισης κερδών στις αρχές αυτής. Παράλληλα η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report με τίτλο ”Growth comes at a high premium” περιλαμβάνει τη μετοχή της Folli Follie στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της.

Marfin Analysis:Αναμένει υψηλή μεταβλητότητα σε ΧΑ
Υψηλή μεταβλητότητα προβλέπει για την αγορά την τρέχουσα εβδομάδα η Marfin Analysis, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα της αποκόμισης κερδών στις αρχές αυτής.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report με τίτλο ”Growth comes at a high premium” περιλαμβάνει τη μετοχή της Folli Follie στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της.

Η λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της χρηματιστηριακής περιλαμβάνει τις μετοχές: Εθνική Τράπεζα, Cosmote, 3E, Γερμανός, ΜΕΤΚΑ, ΚΑΕ, S&B, Φουρλής, Frigoglass, Folli Follie και ΓΕΚ.

Οι αναλυτές της χρηματιστηριακής επισημαίνουν πως η εγχώρια αγορά διαπραγματεύεται, σε όρους πολλαπλασιαστή, με premium 20% έναντι του DJ Stoxx 600, επίπεδο που χαρακτηρίζουν υψηλό ακόμα και αν ληφθεί υπόψη η παραγωγή αξίας (value creation) σε ευρείς κλάδους της οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v