Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπ. Καπράλος: ”Αυξημένη η επικινδυνότητα”

Την προσοχή των επενδυτών στις ”φήμες” και την ανάγκη να αποκτήσουν οι επενδυτές καλύτερη πληροφόρηση - ενημέρωση για τις μετοχές όπου πρόκειται να τοποθετηθούν υπογράμμισε ο πρόεδρος του χρηματιστηρίου κ. Σπ. Καπράλος μιλώντας στην εφημερίδα ”Κέρδος”.

Σπ. Καπράλος: ”Αυξημένη η επικινδυνότητα”
Την προσοχή των επενδυτών στις ”φήμες” και την ανάγκη οι επενδυτές να αποκτήσουν καλύτερη πληροφόρηση - ενημέρωση για τις μετοχές όπου πρόκειται να τοποθετηθούν υπογράμμισε ο πρόεδρος του χρηματιστηρίου κ. Σπ. Καπράλος μιλώντας στην εφημερίδα ”Κέρδος”.

”Θα πρέπει οι επενδυτές να είναι πέρα για πέρα ενημερωμένοι για τις εταιρίες, την ιστορία τους και τις διοικήσεις τους”, είπε ο κ. Καπράλος, ενώ έκανε λόγο για ”αύξηση του βαθμού επικινδυνότητας”.

Ο Κ. Καπράλος, μιλώντας στο ”Κέρδος”, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άνοδο της Σοφοκλέους, την εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος και την τόνωση των συναλλαγών. ”Πώς να μην είμαι ικανοποιημένος, όταν ανέλαβα το Χρηματιστήριο με τον Γενικό Δείκτη στις 2.300 μονάδες και τώρα κινείται πάνω από τις 3.900;”, είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v