Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Εγνατία

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Γερμανός στα 19 ευρώ, από τα 14,6 πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance, όπως αναφέρει σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου, όπου παράλληλα αναβαθμίζει τη σύσταση σε ”buy”.

Γερμανός: Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Εγνατία
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Γερμανός στα 19 ευρώ, από τα 14,6 πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance, όπως αναφέρει σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 17 Ιανουαρίου και τίτλο ”Οι εξελίξεις στη Ρουμανία και τα ΚΑΕ οδηγούν σε υψηλότερη αποτίμηση”.

Την ίδια στιγμή η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της εταιρίας σε ”buy”.

Η μετοχή της Γερμανός ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (16 Ιανουαρίου) στα 16,26 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως αναθεώρησε ανοδικά τις μεσοπρόθεσμες προβλέψεις της για τη Γερμανός ώστε να συμπεριλάβει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Cosmote Romania, αλλά και τις νέες της εκτιμήσεις για τα ΚΑΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, αύξησε κατά 1,5% τις προβλέψεις της για τα έσοδα του 2006 (τα τοποθετεί στα 1,15 δισ. ευρώ) και κατά 3,7% για τα έσοδα του 2007 (εκτιμά πως θα φτάσουν στα 1,33 δισ. ευρώ), αναβαθμίζοντας παράλληλα τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 1,6% για το 2006 (στα 0,96 ευρώ) και κατά 9% για το 2007 (στα 1,15 ευρώ).

Επισημαίνει επίσης ότι προβλέπει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της τάξης του 20% για τα κέρδη ανά μετοχή της Γερμανός την περίοδο 2004-2007, συμπληρώνοντας ότι κατά την άποψή της υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανόδου στις περιφερειακές αγορές κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v