Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: ”Στάση για ανάσα”

”Θετική” παραμένει η γενικότερη εικόνα της αγοράς, εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Μια στάση για ανάσα είναι λογική αντίδραση”. Αλλάζει τις συστάσεις για τις μετοχές των Φουρλή και Intralot και επισημαίνει πως η ρευστότητα δημιουργεί την πεποίθηση ότι τα περιθώρια πτώσης της αγοράς είναι περιορισμένα στην παρούσα φάση.

Εγνατία: ”Στάση για ανάσα”
”Θετική” παραμένει η γενικότερη εικόνα της αγοράς, εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο ”Μια στάση για ανάσα είναι λογική αντίδραση”, όπου παράλληλα αλλάζει τις συστάσεις για τις μετοχές των Φουρλή και Intralot.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει σε ”hold” από ”reduce” τη σύσταση για τη μετοχή της Φουρλής, ενώ την ίδια στιγμή θέτει τη σύσταση ”hold”, από ”accumulate” για τη μετοχή της Intralot.

Για την αγορά η Εγνατία Finance αναφέρει ότι η ρευστότητα που υπάρχει στο σύστημα της δημιουργεί την πεποίθηση ότι τα περιθώρια πτώσης της αγοράς είναι περιορισμένα στην παρούσα φάση.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι αρκετές από τις μετοχές που παρακολουθεί έχουν φτάσει στις τιμές-στόχους συνεχίζει να ξεχωρίζει τους τίτλους των Εθνικής Τράπεζας (+6), Alpha Bank (+4%), EFG Eurobank (+2,3%), Τράπεζα Πειραιώς (+4%), Τράπεζα Κύπρου (6,3%) λόγω των εκτιμήσεων για ανάπτυξη, παρά την ιδιαίτερα γρήγορη πιστωτική επέκταση τα τελευταία χρόνια και δη στον τομέα της λιανικής τραπεζικής.

Μεταξύ άλλων, η Εγνατία Finance ξεχωρίζει τις μετοχές των ΟΤΕ, Coca-Cola 3Ε, Intralot (παρά τη σύσταση ”hold” απόρροια της μεθόδου αποτίμησης των προεξοφλημένων ταμειακών ροών - DCF), J&P Άβαξ, Γερμανού, Notos Com, Γρ. Σαράντη, Jumbo, Attica Holdings, Cardico και Autohellas.

Σε ό,τι αφορά τη Folli Follie προβλέπει ότι η μετοχή θα ανακάμψει μετά από ένα ”αδύναμο” 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v