Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Κόπωση και... πιθανή διάσπαση των 3.900

Για ”κόπωση” και για ανάγκη κοθοδικής εκτόνωσης κάνει λόγο η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία για τον Γ.Δ. Πιθανότατα η λήξη των παραγώγων την ερχόμενη Παρασκευή να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ”προσωρινό” breakup των 3.900 μονάδων αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Fortius: Κόπωση και... πιθανή διάσπαση των 3.900
Εμφανής είναι από τεχνικής πλευράς η κόπωση που παρουσιάζει το ανοδικό momentum του Γενικού Δείκτη, επιζητώντας βραχυχρόνια καθοδική εκτόνωση, αναφέρει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση για το Δείκτη, με σημερινή ημερομηνία.

Η διαγραμματική αναλογία της έντονης ανοδικής κλίσης του Γενικού Δείκτη σε σχέση με τον υπερδιπλασιασμό του όγκου των συναλλαγών, τονίζει η Fortius, πιθανώς να εμπεριέχει σενάριο μεσοπρόθεσμης ανοδικής κορύφωσης μεταξύ των 3.900 και των 4.100 μονάδων.

Πιθανότατα η λήξη των παραγώγων την ερχόμενη Παρασκευή να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ”προσωρινό” breakup των 3.900 μονάδων.

Στην εν λόγω περιοχή όμως θα πρέπει η αξία των συναλλαγών να επιβεβαιώσει την ανοδική διαφυγή του δείκτη βάζοντας έτσι ως στόχο το ψυχολογικό όριο των 4000 μονάδων, αναφέρει η Fortius.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v