Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Road show με 8 εισηγμένες στις Kάννες

Road show με 8 εισηγμένες οργανώθηκε από τη Eurocorp και λαμβάνει χώρα από τη 12η Ιανουαρίου 2006 στο ξενοδοχείο Majestic, στις Κάννες της Γαλλίας, με την παρουσία του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρου Καπράλου.

Eurocorp: Road show με 8 εισηγμένες στις Kάννες
Με επιτυχία στέφεται το πρώτο μεγάλο road show του 2006 που λαμβάνει χώρα από τη 12η Ιανουαρίου 2006 στο ξενοδοχείο Majestic, στις Κάννες της Γαλλίας, με την παρουσία του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρου Καπράλου και το οποίο οργανώθηκε από τη Eurocorp (Calyon Group) και τους Γάλλους partners της.

Κατά το διήμερο αυτό road show παρουσιάζονται από τους προέδρους και τους γενικούς διευθυντές τους, μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών εταιρειών κυρίως της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, οι εξής 8 ελληνικές εταιρείες:

Ελληνικά Χρηματιστήρια, Ελληνικά Πετρέλαια, Γερμανός, Μυτιληναίος,

Επιχειρήσεις Αττικής, Σαράντης, Notos Com, καθώς και η νεοεισαχθείσα Proton Bank.

Οι παρουσιάσεις γίνονται σε πάνω από 200 διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων, εταιριών επενδύσεων και τραπεζών, προερχόμενους από την Ευρώπη.

Η ανωτέρω εκδήλωση ακολουθεί τη διάκριση του Τμήματος Ανάλυσης της Eurocorp, από τον διεθνή οργανισμό AQ Research, στην πρώτη θέση παγκοσμίως όσον αφορά στις προβλέψεις της για τις ελληνικές μετοχές κατά το τελευταίο τρίμηνο 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v