ΑΧΕ: Πιθανές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

Το ενδεχόμενο κινήσεων κατοχύρωσης κερδών επισημαίνουν για σήμερα οι αναλυτές, η πλειονότητα των οποίων, όμως, εκτιμά ότι τα περιθώρια πτώσης στη Σοφοκλέους είναι περιορισμένα και η γενικότερη εικόνα παραμένει θετική.

ΑΧΕ: Πιθανές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών προβλέπει η Marfin Analysis, εν όψει και των ”αδύναμων” διεθνών αγορών, όπως διευκρινίζει.

”Προσεκτικό” άνοιγμα για τη Σοφοκλέους προβλέπει για σήμερα η Proton Securities, με την ψυχολογία να παραμένει θετική και ορισμένους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης να συνεχίζουν να υπεραποδίδουν.

Η απόδοση των δύο τελευταίων συνεδρίαση καταδεικνύει ότι η Σοφοκλέους συσσωρεύει τα πρόσφατα ισχυρά της κέρδη (6% από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα), ενώ την ίδια στιγμή η γενικότερα θετική εικόνα υποδηλώνει ότι τα περιθώρια πτώσης είναι περιορισμένα, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, ήπιες κινήσεις αποκόμισης κερδών είναι λογικές για σήμερα, με τους επενδυτές να επιλέγουν την κατοχύρωση ορισμένων από τα κέρδη τους.

”Μια στάση για ανάσα” ενδέχεται να κάνει σήμερα η Σοφοκλέους ύστερα από το πρόσφατο ράλι, αναφέρει η Σίγμα Securities, που συμπληρώνει πως κατά την άποψή της υπάρχουν περιθώρια ανόδου για επιλεγμένους τίτλους (όπως τηλεπικοινωνίες και ενεργειακοί όμιλοι).

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε 0,21% υψηλότερα, µε τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 356 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία επισημαίνει ότι χθες καταγράφηκαν ήπιες ρευστοποιήσεις σε µετοχές της υψηλης κεφαλαιοποίησης, ενώ οι µετοχές µεσαίας και µικρής κεφαλαιοποίησης υπεραπέδωσαν.

Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε ΟΠΑΠ, Alpha Bank, ΟΤΕ και Eurobank, προσθέτει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v