Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: ”Υπό αναθεώρηση” η τιμή-στόχος από Π&Κ

”Υπό αναθεώρηση” θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Itntralot, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί τη σύσταση ”υπεραπόδοση” για τη μετοχή της εταιρίας. Θετική χαρακτηρίζει η Marfin Analysis την ενίσχυση της συμμετοχής της εταιρίας στην τουρκική Inteltek.

Intralot: ”Υπό αναθεώρηση” η τιμή-στόχος από Π&Κ
”Υπό αναθεώρηση” θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Itntralot, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί τη σύσταση ”υπεραπόδοση” για τη μετοχή της εταιρίας.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στην καθημερινή της ενημέρωση με ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, θέτει την τιμή-στόχο ”υπό αναθεώρηση” μετά τη χθεσινή έντονη ανοδική πορεία της μετοχής, η οποία αποδίδεται κυρίως στο αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον κλάδο του στοιχήματος.

Η τιμή-στόχος που είχε δώσει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intralot ήταν στα 16 ευρώ, ενώ η μετοχή της εταιρίας έκλεισε χθες (11 Ιανουαρίου) στα 16,88 ευρώ.

Παράλληλα, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σημειώνει πως μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς επιπλέον 20% της τουρκικής εταιρίας στοιχηµάτων Inteltek θα αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της για την αγορά της Τουρκίας.

Από την πλευρά της, η Marfin Analysis, αναφερόμενη στην απόφαση της Intralot να αυξήσει τη συμμετοχή της στην τουρκική εταιρία, τη χαρακτηρίζει θετική, καθώς αφενός ο επιπλέον δανεισµός (µε 5ετές τραπεζικό δάνειο) θα βελτιώσει την κεφαλαιακή δοµή της εταιρίας και αφετέρου λόγω της σηµαντικής µείωσης των δικαιωµάτων µειοψηφίας, καθώς η Intralot ενοποιεί πλήρως την Inteltek, αν και κατέχει µόνο το 25% της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v