Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Στις 4.000 μονάδες ο ΓΔ το 2006

Στις 4.000 μονάδες έως το τέλος του έτους ”βλέπει” η Eurocorp το Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, σε έκθεσή της με τίτλο: ”Greece: 2006 Outlook” με ημερομηνία 11 Ιανουαρίου. Ποιά είναι τα top picks του οίκου.

Eurocorp: Στις 4.000 μονάδες ο ΓΔ το 2006
Στις 4.000 μονάδες έως το τέλος του έτους ”βλέπει” η Eurocorp το Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, σε έκθεσή της με τίτλο: ”Greece: 2006 Outlook” με ημερομηνία 11 Ιανουαρίου.

Όπως προκύπτει από την πρόβλεψη του οίκου, ο δείκτης έχει περιθώριο ανόδου κοντά στο 10% έως το τέλος του έτους, ενώ όπως επισημαίνει, η συνολική απόδοση μαζί με τα μερίσματα θα φτάσει στο 13%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurocorp, τα κέρδη ανά μετοχή των εταιριών που συνθέτουν την ελληνική χρηματιστηριακή αγορά θα ενισχυθούν κατά 20%, εξέλιξη που θα συρρικνώσει το premium της ελληνικής, έναντι των ευρωπαϊκών αγορών.

top picks της χρηματιστηριακής περιλαμβάνουν τις μετοχές: Όμιλος Αττικής, EFG Eurobank Ergasias, Folli-Follie, Frigoglass, Ελληνικά Πετρέλαια, J&P Avax, Jumbo, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Notos Com και Σαράντης.

Επίσης, η Eurocorp αναφέρει για πρώτη φορά τις μετοχές που θεωρεί πως θα εντυπωσιάσουν με τις αποδόσεις τους και αυτές είναι οι: Ελληνικά Χρηματιστήρια, Intralot, Εθνική Ασφαλιστική, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ/CosmOTE, Πλαίσιο και ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v