Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διατηρεί τιμή-στόχο και ”outperform” η CSFB

Αναμενόμενη θεωρεί η CSFB την εξέλιξη της εισαγωγής στο Στοίχημα και των ελληνικών ομάδων, και άρα έχει ενσωματώσει την εξέλιξη στην τιμή-στόχο των 30 ευρώ που έχει θέσει για τον Οργανισμό. Οι Έλληνες αναλυτές εμφανιζουν διαφορετικές εκτιμήσεις για το ποσό που θα συνεισφέρουν οι ελληνικές ομάδες στο Στοίχημα το 2006.

ΟΠΑΠ: Διατηρεί τιμή-στόχο και ”outperform” η CSFB
Αναμενόμενη θεωρεί η CSFB την εξέλιξη της εισαγωγής στο Στοίχημα και των ελληνικών ομάδων, και άρα έχει ενσωματώσει την εξέλιξη στην τιμή-στόχο των 30 ευρώ που έχει θέσει για τον Οργανισμό. Ο οίκος διατηρεί τη σύσταση ”outperform”, ενώ εντοπίζει και άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή-στόχο.

Στους παράγοντες αυτούς περιλαμβάνει τη βελτίωση του ισολογισμού, την εισαγωγή του Bingo, την παράδοση 200 από τα 2.000 νέα τερματικά σε νέους πράκτορες, την επέκταση του ωραρίου για το KINO, καθώς και, μεταξύ άλλων, το Στοίχημα επί ιπποδρομιών και κυνοδρομιών.

Η Alpha Finance έχει ήδη ενσωματώσει τις επιδράσεις της εξέλιξης αυτής στις προβλέψεις της για τις πωλήσεις του Στοιχήματος, προσθέτοντας 700 εκατ. ευρώ επιπλέον στα 1,4-1,5 δισ. ευρώ που αναμένεται να παραχθούν το 2005. Η χρηματιστηριακή παραμένει ”ουδέτερη” για τη μετοχή (με τιμή-στόχο τα 26,7 ευρώ).

Προεξοφλημένη θεωρεί την είδηση και η Εγνατία Finance, αν και δεν κρύβει την ”απογοήτευσή” της για τη μη εισαγωγή και του Ολυμπιακού στο στοιχηματισμό. Ωστόσο, αναφέρει η Εγνατία, ”διατηρούμε τις εκτιμήσεις μας για το παιχνίδι, περιμένοντας να δούμε τις επιδόσεις του στην αρχή του 2006”.

Η θετική εξέλιξη βάζει τέρμα στις σχετικές ανησυχίες, τονίζει στο πρωινό της report η Σίγμα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, η κίνηση θα προσθέσει επιπλέον 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα του Στοιχήματος το 2006.

Θετικά χαρακτηρίζει τα νέα και η Π&Κ, ενώ και αυτή συντάσσεται με τις άλλες χρηματιστηριακές, που θέλουν τα νέα προεξοφλημένα. Η ίδια αναμένει τα επιπλέον έσοδα του ΟΠΑΠ το 2006 να είναι στα 430 εκατ. ευρώ.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρεται επίσης και στις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ κ. Β. Νειάδα ότι θα ισχύσει το ασυµβίβαστο και οµάδες (όπως ο Ολυµπιακός) που κατέχουν πάνω από 1% στον ΟΠΑΠ ή την Intralot δε θα συµµετάσχουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v