Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Διατηρείται το θετικό momentum

Διατηρείται το θετικό momentum της αγοράς, εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ήπιων κινήσεων αποκόμισης κερδών, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζει τις συστάσεις για ΕΧΑΕ, Μαΐλλη, Jumbo και Notos Com και θέτει ”under review” τη μετοχή της Γερμανός.

Εγνατία: Διατηρείται το θετικό momentum
Διατηρείται το θετικό momentum της αγοράς, εκτιμά η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου παράλληλα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ήπιων κινήσεων αποκόμισης κερδών βραχυπρόθεσμα, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζει τις συστάσεις για τέσσερις τίτλους και θέτει ”under review” τη μετοχή της Γερμανός.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή υποβαθμίζει σε ”hold” από ”accumulate” τις μετοχές των ΕΧΑΕ και Μαΐλλη και σε ”accumulate” από ”buy” τις μετοχές των Jumbo και Notos Com.

Στα top picks της Εγνατία συμπεριλαμβάνονται οι μετοχές των Εθνικής, Alpha Bank, EFG Eurobank, Τράπεζας Πειραιώς, Αγροτικής Τράπεζας, Τράπεζας Κύπρου, αλλά και οι ΟΤΕ, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Motor Oil, Intralot, ΚΑΕ, Γερμανός, Notos, Γρ. Σαράντης, Jumbo, Attica Group, Cardico και Autohellas.

Εξάλλου και όσον αφορά στη Folli Follie αναφέρει πως η μετοχή ενδέχεται να ανακάμψει ύστερα από ένα ”αδύναμο” 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v