Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Φθηνή η μετοχή, λέει η CSFB

Υποχώρηση του κόστους από την ίδια ανάληψη της διαχείρισης κινδύνου του ”Πάμε Στοίχημα” ”βλέπει” για τον ΟΠΑΠ η Εθνική Χρηματιστηριακή. Η Alpha Finance, από την πλευρά της, κρίνει ικανοποιητικό το ότι ο Οργανισμός ανακινεί το ζήτημα ένα χρόνο πριν λήξει η σύμβαση με Intralot. ”Φθηνός” και με προοπτικές ανάπτυξης ο ΟΠΑΠ, λέει η CSFB.

ΟΠΑΠ: Φθηνή η μετοχή, λέει η CSFB
Υποχώρηση του κόστους από την ανάληψη της διαχείρισης κινδύνου του ”Πάμε Στοίχημα” ”βλέπει” για τον ΟΠΑΠ η Εθνική Χρηματιστηριακή.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ΟΠΑΠ οδηγείται στην επιλογή συμβούλου διαχείρισης, τονίζει πως το κόστος ίσως υποχωρήσει στο 4% των πωλήσεων το 2007 και στο 3% το 2008, έναντι του 8,7% που λαμβάνει τώρα η Intralot.

Ικανοποιημένη δηλώνει η Alpha Finance από το ότι ο ΟΠΑΠ φαίνεται να ανακινεί το ζήτημα ένα χρόνο πριν λήξει η τρέχουσα σύμβαση με την Intralot. Αυτό, παρατηρεί η χρηματιστηριακή, θα δώσει στον Οργανισμό την ευκαιρία για ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Εξάλλου η CSFB, σε σημερινό της report, περιλαμβάνει τον ΟΠΑΠ στις μετοχές που χαρακτηρίζει ”φτηνές και με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v