Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Επιλεκτικές τοποθέτησεις, χαμηλοί όγκοι

Χαμηλούς όγκους συναλλαγών και επιλεκτικές τοποθετήσεις προβλέπουν για τη σημερινή, τελευταία για το 2005, συνεδρίαση οι αναλυτές, μερίδα των οποίων επισημαίνει ότι τα θεμελιώδη στοιχεία και το διεθνές περιβάλλον παραμένουν υποστηρικτές της τάσης και για το 2006.

ΑΧΕ: Επιλεκτικές τοποθέτησεις, χαμηλοί όγκοι
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη συνέχιση των επιλεκτικών τοποθετήσεων με χαμηλούς όγκους συναλλαγών προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis.

Αμετάβλητες εκτιμά η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή αναμένει μια ”ήπιων τόνων” συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις και οι αγορές ”στα χαμηλά” θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συνεδρίασης, σύμφωνα με την Εγνατία Finance.

Στο γεγονός ότι ο Γενικός Δείκτης έφτασε στα επίπεδα του Δεκεμβρίου του 2000 καταγράφοντας σε ετήσια βάση αύξηση 30,57% αναφέρεται η Σίγμα Securities, η οποία συμπληρώνει ότι τα θεμελιώδη στοιχεία και το διεθνές περιβάλλον παραμένουν υποστηρικτές της τάσης και για το 2006.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε µε άνοδο 0,56%, ενώ ο όγκος συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 189 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η καλή απόδοση στην αγορά των µετοχών συνεχίστηκε, ενώ κάποιες διακυµάνσεις παρατηρήθηκαν στις µετοχές της µεσαίας και µικρής κεφαλαιοποίησης που υπεραπόδωσαν τις προηγούµενες µέρες.

Παράλληλα, η Marfin Analysis σημειώνει ότι η διαπραγµατευτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις µετοχές των ΟΠΑΠ, Εµπορικής, Εθνικής και Τράπεζας Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v