Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται η θετική ψυχολογία

Παραμένει θετική η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές οι οποίοι δεν αποκλείουν, όμως, το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε συνέχεια του χθεσινού ”ράλι”. Μερίδα των αναλυτών προβλέπει συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα.

ΑΧΕ: Διατηρείται η θετική ψυχολογία
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική παραμένει η ψυχολογία των επενδυτών αναφέρει η Marfin Analysis η οποία εκτιμά πως η καλή απόδοση της αγοράς θα συνεχιστεί.

”Προσεκτικό” άνοιγμα προβλέπει για τη Σοφοκλέους η Proton Securities, ύστερα από το χθεσινό ράλι της αγοράς στη λήξη της συνεδρίασης.

Παρά τις περιορισμένες ειδήσεις ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες καταγράφοντας ”ισχυρά” κέρδη 1,7% με τις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδουν σημαντικά των τίτλων της υψηλής κεφαλαιοποίησης αναφέρει η Εγνατία Finance.

H Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι αναμένει τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ προσθέτει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε συνέχεια της χθεσινής επίδοσης της Σοφοκλέους.

Διατηρείται η διάθεση για τις μετοχές εκτιμά η Σίγμα Securities η οποία εκτιμά πως σε κάποιες περιπτώσεις η εν λόγω διάθεση υποστηρίζεται από θεμελιώδη στοιχεία.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 1,72% και σε νέα υψηλά 5ετίας έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης αναφέρει η Marfin Analysis η οποία επισημαίνει ότι βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι αγορές σε όλο το ταμπλό.

Παράλληλα, η Marfin Analysis σημειώνει ότι οι μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης συνέχισαν το εντυπωσιακό τους ράλι με τον FTSE-80 να καταγράφει άνοδο 5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v