Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στενό εύρος διακύμανσης για Γ.Δ.

Σε στενό εύρος διακύμανσης και με περιορισμένους όγκους συναλλαγών εκτιμούν οι αναλυτές πως θα πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

ΑΧΕ: Στενό εύρος διακύμανσης για Γ.Δ.
Τι εκτιμάται για σήμερα: Αμετάβλητη εκτιμά η Proton Securities ότι θα ανοίξει σήμερα η αγορά, η οποία συμπληρώνει ότι η Σοφοκλέους αναμένεται να κινηθεί σε στενό εύρος διακύμανσης με σχετικά χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Γύρω από το επίπεδο των 3.600 μονάδων θα συνεχίσει να κινείται ο Γενικός Δείκτης, με τον όγκο των συναλλαγών να παραμένει χαμηλός, δεδομένης της έλλειψης σημαντικών ειδήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση εκτιμά η Εγνατία Finance.

Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις αναμένεται να κινηθεί η τρέχουσα εβδομάδα, αναφέρει η Σίγμα Securities, η οποία συμπληρώνει ότι οι επιλεκτικές τοποθετήσεις θα αποδώσουν στο 2006.

Αμετάβλητες προβλέπει η Eurocorp ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ανάλογη εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει και η Σοφοκλέους.

Τι έγινε την Παρασκευή: Με κέρδη 0,46% στις 3.596 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης την Παρασκευή, αναφέρει η EFG Eurobank Securities, η οποία συμπληρώνει ότι η συνεδρίαση κινήθηκε με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v