Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Περιορισμένοι όγκοι, πιθανές ρευστοποιήσεις

Περιορισμένους όγκους συναλλαγών και πιθανή συνέχιση των ρευστοποιήσεων προβλέπουν για σήμερα οι αναλυτές ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Σε στενό εύρος διακύμανσης ωστόσο ο Γενικός Δείκτης.

ΑΧΕ: Περιορισμένοι όγκοι, πιθανές ρευστοποιήσεις
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινήσεις αποκόμισης κερδών, με περιορισμένους όγκους συναλλαγών λόγω των εορτών επισημαίνει η Marfin Analysis.

Αμετάβλητες προβλέπει η Proton Securities ότι θα ανοίξουν οι αγορές σήμερα, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους αναμένει περιορισμένους όγκους συναλλαγών λόγω των Χριστουγέννων.

Σε στενό εύρος εκτιμά η Εγνατία Finance πως θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών η Σίγμα Securities, η οποία, όμως, επισημαίνει ότι αναμένει μια ”ήσυχη” συνεδρίαση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες 0,86% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης και με βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης τις κινήσεις αποκόμισης κερδών σε όλο το ταμπλό, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των ΟΠΑΠ, Alpha Bank, Εθνικής και ΟΤΕ, προσθέτει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v