Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις, θετική η ψυχολογία

Με τάσεις συσσώρευσης θα συνεχίσει να κινείται η Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων αναφέρει ότι το ενδεχόμενο πτώσης του Γενικού Δείκτη –με βάση τη γενικότερη εικόνα της αγοράς- είναι περιορισμένο.

ΑΧΕ: Σταθεροποιητικές τάσεις, θετική η ψυχολογία
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη διατήρηση της σταθεροποίησης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών, σε συνδυασμό με επιλεκτικές αγορές, προβλέπει η Marfin Analysis.

Θετική παραμένει η ψυχολογία στην εγχώρια αγορά και δη όσον αφορά στις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης εκτιμά η Proton Securities, η οποία συμπληρώνει ότι από την άλλη δεν αποκλείει κινήσεις αποκόμισης κερδών σε μετοχές οι οποίες έχουν υπεραποδώσει.

Τάσεις συσσώρευσης κατέγραψε χθες η Σοφοκλέους αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει ότι κατά την άποψή της η εν λόγω τάση αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι με βάση τις τρέχουσες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για καταγραφή νέων υψηλότερων τιμών.

Οι ”ισχυρές” επιδόσεις των ξένων αγορών ενδέχεται να πυροδοτήσουν ένα ακόμη βραχυπρόθεσμο ράλι στην εγχώρια αγορά, αναφέρει η Σίγμα Securities, η οποία συμπληρώνει ότι τα θεμελιώδη στοιχεία παραμένουν υποστηρικτές της τάσης.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε σχεδόν αµετάβλητος, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει ότι πραγµατοποιήθηκαν ήπιες ρευστοποιήσεις στις µετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ οι µετοχές της µεσαίας και χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης συνέχισαν την εντυπωσιακή τους άνοδο.

Ο FTSE-20 έκλεισε 0,32% χαµηλότερα, ενώ ο FTSE-40 κατέγραψε άνοδο 1,05%, συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v