Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Χαρακτηριστικά ”ευκαιρίας” βλέπει η Fortius

Προϋποθέσεις ”επενδυτικής ευκαιρίας” εντοπίζει η Fortius Fianance σε σημερινή της τεχνική ανάλυση για τη μετοχή της Alpha, εξετάζοντας την πορεία του τίτλου υπό το πρίσμα του spread που εμφανίζει η τιμή της σε σχέση με αυτή της Εθνικής Τράπεζας.

Alpha: Χαρακτηριστικά ”ευκαιρίας” βλέπει η Fortius
”Επενδυτική ευκαιρία” τείνει να χαρακτηρίσει τη μετοχή της Alpha Bank η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Ανέπαφη προς το παρόν διατηρήθηκε η περιοχή αντίστασης των 25,7 ευρώ, αναφέρει η χρηματιστηριακή, καθώς πάνω από τα 25,6 ευρώ το αγοραστικό ενδιαφέρον είχε φθίνουσα κλιμάκωση, ενώ πραγματοποιήθηκαν μόνο 32.637 τεμάχια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από απόψεως στατιστικής, παρουσιάζει το spread που αναπτύσσεται μεταξύ της εν λόγω μετοχής με τον τίτλο της Εθνικής Τράπεζας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το δείκτη η διαφορά έχει φτάσει, μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης, στα -11,72 ευρώ, ένδειξη που αποτυπώνεται ως το υψηλότερο επίπεδο διαφοράς μετά το peak του Φεβρουαρίου του 1999, ενώ σε ένα μεγάλο εύρος χρόνου το spread της Alpha Bank δεν είχε πέσει κάτω από τα -7 ευρώ, καταλήγει η Fortius.

Η μετοχή της Alpha έκλεισε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 25,18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v