Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, πιθανή η αποκόμιση κερδών

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα επικρατήσουν στην αγορά, ενώ μερίδα αναλυτών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης, και δη σε τίτλους που έχουν υπεραποδώσει.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, πιθανή η αποκόμιση κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα επικρατήσουν στην αγορά.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Marfin Analysis, η οποία προβλέπει τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα, με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις να συνεχίζονται.

Στην ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (που ανακοινώνεται σήμερα) εκτιμά η Proton Securities πως θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της η αμερικανική αγορά, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους η χρηματιστηριακή εκτιμά πως θα ακολουθήσει την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών.

Σχεδόν αμετάβλητος έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με την πλειονότητα των τραπεζικών μετοχών να υποκύπτουν σε κινήσεις αποκόμισης κερδών, ενώ κέρδη κατέγραψαν ο ΟΤΕ και η CosmOTE, προσφέροντας στήριξη στην αγορά, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει ότι δεν αποκλείει τη συνέχιση κινήσεων αποκόμισης κερδών σε έναν αριθμό μετοχών οι οποίες και έχουν υπεραποδώσει, χωρίς όμως -όπως επισημαίνει– να διαφοροποιείται η γενικότερη εικόνα της αγοράς.

Ήπιες κινήσεις αποκόμισης κερδών και επιφυλακτική στάση όσον αφορά στο άνοιγμα νέων θέσεων προβλέπει η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Σχεδόν αμετάβλητος έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, αντιστρέφοντας τα κέρδη που καταγράφονταν στην αρχή της συνεδρίασης, αναφέρει η Marfin Analysis.

”Ισχυρή” ήταν η εικόνα μετοχών της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, με τη συναλλακτική δραστηριότητα να επικεντρώνεται στις μετοχές των Εθνικής, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Alpha Bank, προσθέτει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v