Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merrill Lynch: ”Buy” για OTE και Cosmote

Η Merrill Lynch σε αντίστοιχες εκθέσεις (16/12) διατηρεί τις τιμές – στόχους και τις συστάσεις για τον ΟΤΕ και την Cosmote. Ο διεθνής οίκος βλέπει τον ΟΤΕ στα 20,5 ευρώ και συνιστά ”buy”, ενώ για την θυγατρική θέτει τιμή-στόχο επίσης τα 20,5 ευρώ με σύσταση ”buy”.

Merrill Lynch: ”Buy” για OTE και Cosmote
Η Merrill Lynch σε αντίστοιχες εκθέσεις (16/12) διατηρεί τις τιμές – στόχους και τις συστάσεις για τον ΟΤΕ και την Cosmote.

Ο διεθνής οίκος βλέπει τον ΟΤΕ στα 20,5 ευρώ και συνιστά ”buy”, ενώ για την Cosmote θέτει τιμή-στόχο επίσης τα 20,5 ευρώ με σύσταση ”buy”.

Η έκθεση για τον ΟΤΕ, με τίτλο ”Solid First Restructuring Step” προβλέπει ότι ο επόμενος καταλύτης για τον Οργανισμό θα αποτελέσει το business plan που θα ανακοινωθεί στις αρχές του προσεχούς έτους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, το business plan θα περιλαμβάνει νέες περικοπές στις δαπάνες της εταιρίας.

Με τίτλο ”Positive momentum continues” η έκθεση της Merrill Lynch για την Cosmote αναφέρει πως τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της εταιρίας ενίσχυσαν τους λόγους που ο διεθνής οίκος επιλέγει την εταιρία, δηλαδή τη σταθερή θέση στην εγχώρια αγορά, τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης από τις δραστηριότητες στα Βαλκάνια, αλλά και το management.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου στα 18,2 ευρώ, ενώ της Cosmote στα 18,8 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v