Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα τιμή τα 8,70 ευρώ από Eurocorp

Νέα τιμή – στόχο στα 8,70 ευρώ από τα 7 ευρώ πριν θέτει η Eurocorp για τη μετοχή της Frigoglass, διατηρώντας τη σύσταση ”add”, σε σημερινό report στο οποίο σχολιάζει τη συμφωνία πώλησης του 51% που κατέχει η εισηγμένη στην VPI, έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Frigoglass: Νέα τιμή τα 8,70 ευρώ από Eurocorp
Νέα τιμή – στόχο στα 8,70 ευρώ από τα 7 ευρώ πριν θέτει η Eurocorp για τη μετοχή της Frigoglass, σε σημερινό report, διατηρώντας τη σύσταση ”add”.

Όπως επισημαίνει, η αναβάθμιση της τιμής – στόχους πραγματοποιείται μετά την ανακοίνωση συμφωνίας πώλησης του συνόλου των μετοχών που κατέχει η Frigoglass στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία V.P.I., ήτοι 421.260 μετοχές που αντιστοιχούν στο 51% του μετοχικού της κεφαλαίου προς την εταιρία Selenis Hellas, έναντι τιμήματος ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, εκτιμά ότι η αποχώρηση της Frigoglass από την VPI θα βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους και τις αποδόσεις της εισηγμένης.

Σύμφωνα με την Eurocorp, η εν λόγω πώληση, αν και αναμενόμενη, δεν είχε ενσωματωθεί στις προβλέψεις της καθώς εκκρεμούσαν ακόμη οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Τέλος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της, η μετοχή της Frigoglass διαπραγματεύεται 12,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v