Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετική παραμένει η ψυχολογία

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων αναφέρει ότι το ενδεχόμενο πτώσης είναι περιορισμένο. Ωστόσο, επισημαίνουν την πιθανότητα να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε τίτλους που έχουν καταγράψει υπεραποδόσεις.

ΑΧΕ: Θετική παραμένει η ψυχολογία
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένη παραμένει σύμφωνα με την Marfin Analysis η πιθανότητα πτωτικής κίνησης της αγοράς.

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμά η Proton Securities, η οποία συμπληρώνει, όμως, πως δεν αποκλείεται να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε τίτλους οι οποίοι έχουν καταγράψει υπεραποδόσεις στις τελευταίες συνεδριάσεις.

Σε νέα υψηλά πενταετίας έφτασε χθες ο Γενικός Δείκτης, παρά την έλλειψη σημαντικών ειδήσεων οι οποίες θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει πως οι επιδόσεις της Σοφοκλέους πλήρες δικαιολογημένες από τα θεμελιώδη στοιχεία των εταιριών.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance προσθέτει ότι δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης δεν αποκλείεται να διατηρηθεί η καταγραφή κερδών. Ωστόσο, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι υπάρχει η πιθανότητα να σημειωθούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Ιδιαίτερα θετική παραμένει η εγχώρια αγορά με τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να συνεχίζουν να προσφέρουν θετικές εκπλήξεις με τις επιδόσεις τους αναφέρει η Σίγμα Securities που συμπληρώνει πως η θετική ψυχολογία αναμένεται να συνεχιστεί βραχυπρόθεσμα, εκτός και εάν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στο εξωτερικό.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 1,35% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, φτάνοντας σε νέα υψηλά πενταετίας, αναφέρει η Marfin Analysis, συμπληρώνοντας ότι ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 273 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η αγορά συνέχισε τη σηµαντική της άνοδο καθώς το επενδυτικό κλίµα να παραµένει θετικό.

Παράλληλα, αναφέρει ότι η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε ΟΠΑΠ, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και ∆ΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v