Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Νέες τιμές για όμιλο Μυτιληναίου

Νέες τιμές στόχους θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου, της ΜΕΤΚΑ και του Αλουμινίου της Ελλάδος η Alpha Finance σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία. Στα 19 ευρώ βλέπει τον Μυτιληναίο, στα 9,53 τη ΜΕΤΚΑ και στα 25,5 το Αλουμίνιο.

Alpha Finance: Νέες τιμές για όμιλο Μυτιληναίου
Νέες τιμές στόχους θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου, της ΜΕΤΚΑ και του Αλουμινίου της Ελλάδος η Alpha Finance σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία.

Η νέα τιμή για το Μυτιληναίο ανέρχεται στα 19 ευρώ, από 14,94 ευρώ προηγουμένως, ενώ η ”outperform” σύσταση δεν μεταβάλλεται.

Για τη ΜΕΤΚΑ η τιμή αυξάνεται κατά 6% και τίθεται στα 9,53 ευρώ, ενώ παραμένει η σύσταση ”outperform”. Για το Αλουμίνιο η τιμή-στόχος αναθεωρείται υψηλότερα 34,7% και ανέρχεται στα 25,5 ευρώ, από 18,93 ευρώ προηγουμένως. Η σύσταση παραμένει ”neutral”.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στους καταλύτες που θα μπορούσαν να στηρίξουν περαιτέρω άνοδο της τιμής μακροχρόνια περιλαμβάνονται η ενδεχόμενη είσοδος στρατηγικού επενδυτή στην ΜΕΤΚΑ, η διατήρηση των τιμών αλουμινίου σε υψηλά επίπεδα αλλά και η πιθανή κατακύρωση στην εταιρία άδειας ηλεκτροπαραγωγής δυναμικότητας 412 MW.

Η Alpha Finance δεν συμπεριλαμβάνει στις προβλέψεις της πιθανή πώληση της ακίνητης περιουσίας του Αλουμινίου, που αποτιμάται στα εκατ. ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή – στόχος θα διαμορφωνόταν στα 30,13 ευρώ.

Η μετοχή του Μυτιληναίου ολοκλήρωση τη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου στα 17,52 ευρώ, της ΜΕΤΚΑ στα 9,14 ευρώ και του Αλουμινίου στα 24,98 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v