Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το ανοδικό momentum

Διατηρείται το ανοδικό momentum της αγοράς, παρά την έλλειψη σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων, εκτιμούν οι αναλυτές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της καταγραφής περαιτέρω κερδών. Την όλη τάση υποστηρίζουν και οι διεθνείς αγορές, αν και κινούνται με ηπιότερους τόνους.

ΑΧΕ: Διατηρείται το ανοδικό momentum
Τι εκτιμάται για σήμερα: Την καλή της απόδοση εκτιμά η Marfin Analysis πως θα διατηρήσει η Σοφοκλέους.

Ανεβασμένη παραμένει η ψυχολογία στην ελληνική αγορά, υποστηριζόμενη από την ”καλή” πορεία των διεθνών αγορών, καθώς οι επιχειρηματικές εξελίξεις παραμένουν περιορισμένες.

Παρά την έλλειψη σημαντικών ειδήσεων, ο Γενικός Δείκτης υπεραπέδωσε των ευρωπαϊκών, με τις Εθνική και ΟΤΕ να καταγράφουν κέρδη 2,4% και 2,2% αντίστοιχα, αναφέρει η Εγνατία Finance.

H Εγνατία Finance προσθέτει πως η έλλειψη σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων παραμένει, επισημαίνει όμως πως η ψυχολογία εξακολουθεί να είναι θετική και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να συνεχιστεί η καταγραφή κερδών.

Διατηρείται το ανοδικό momentum της αγοράς, παρά την εξασθένιση που αναμένεται να εμφανίσουν οι ευρωπαϊκές αγορές καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αναφέρει η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα κατά 0,70% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, φτάνοντας σε νέα υψηλό πενταετίας, αναφέρει η Marfin, η οποία συμπληρώνει πως κύριο χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν το αγοραστικό ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε σε όλες τις κατηγορίες μετοχών, σε συνδυασμό με τους αυξημένους όγκους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v