Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: Παραμένει θετική για τη Σοφοκλέους

Παραμένει θετική για την Σοφοκλέους η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (14/12), καθώς όπως επισημαίνει απομένει να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2006 ένα από τα κεντρικά επενδυτικά θέματα και συγκεκριμένα η περιφερειακή ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών. Ιδιαίτερη έμφαση στην έναρξη λειτουργίας της Cosmote Romania.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: Παραμένει θετική για τη Σοφοκλέους
Παραμένει θετική για την Σοφοκλέους η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (14/12), καθώς όπως επισημαίνει, απομένει να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2006 ένα από τα κεντρικά επενδυτικά θέματα και συγκεκριμένα η περιφερειακή ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών.

Η ”έναρξη λειτουργίας” της Cosmote Romania ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της Π&Κ για τον εγχώριο τηλεπικοινωνιακό κλάδο το 2006, ενώ αναφορικά με τον ΟΠΑΠ επισημαίνεται ότι η αποκοπή του προμερίσματος, ίσως δημιουργήσει μια μικρή πίεση στη μετοχή του οργανισμού.

Στο ”προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό” της διατηρεί την έκθεση κατά 80% σε μετοχές εκ των οποίων το ήμισυ, ήτοι ποσοστό 40%, αποτελείται από ευρωπαϊκούς τίτλους.

Παράλληλα ξεχωρίζει ορισμένες από τις ”σημαντικότερες” εξελίξεις στο μέτωπο των εταιρικών ειδήσεων μετά και την ολοκλήρωση της περιόδου ανακοίνωσης των αποτελέσματων εννεαμήνου.

Για την Cosmote τονίζει την ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της Cosmote Romania, ενώ για τον Γερμανό επισημαίνει την συμφωνία εμπορικής που υπέγραψε με την συγκεκριμένη επιχείρηση για τη διανομή των προϊόντων της στη ρουμανική αγορά.

Για την 3Ε υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της εισηγμένης για την ενδεχόμενη εξαγορά της κυπριακής Lanitis Bros, ενώ αναφέρεται και στην πιθανή επιχειρηματική ”συνεργασία” της ΔΕΛΤΑ Συμμετοχών με την Chipita.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v