Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - πιθανές ρευστοποιήσεις

Σε στενό εύρος διακύμανσης θα κινηθεί ο Γενικός Δείκτης, αναφέρουν οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν πως η συσσώρευση είναι το πλέον πιθανό σενάριο, ενώ προσθέτουν ότι ενδέχεται να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - πιθανές ρευστοποιήσεις
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη διατήρηση των σταθεροποιητικών τάσεων προβλέπει η Marfin Analysis, η οποία παράλληλα εκτιμά πως αναμένει επιλεκτικές ρευστοποιήσεις σε μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Υψηλότερα προβλέπει η Proton Securities ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές στις ΗΠΑ να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στα στοιχεία της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στα στοιχεία για το εμπορικό ισοζύγιο.

Σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους, η Proton Securities προβλέπει πως θα ακολουθήσει την τάση των ευρωπαϊκών αγορών, εν τω μέσω περιορισμένων ειδήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

Σε στενό εύρος διακύμανσης κινήθηκε χθες ο Γενικός Δείκτης ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών ειδήσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως ανάλογη διάθεση αναμένεται να επικρατήσει και σήμερα, αν και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να καταγραφούν κέρδη στις ευρωπαϊκές αγορές, με τη FED να έχει σηματοδοτήσει ότι ο ”πιεστικός” κύκλος για τα επιτόκια πλησιάζει στο τέλος του.

Το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινήσεις αποκόμισης κερδών επισημαίνει η Σίγμα Securities, η οποία παράλληλα σημειώνει πως η συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα είναι το πλέον πιθανό σενάριο βραχυπρόθεσμα.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,20% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 206 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη Marfin Analysis, το βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι ήπιες ρευστοποιήσεις σε συνδυασμό με τους χαμηλότερους όγκους.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και ∆ΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v