Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στα 18,8 ευρώ η τιμή στόχος από ΑΤΕ ΑΧΕ

Στα 18,8 ευρώ αναθεωρεί ανοδικά την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Αγροτική Χρηματιστηριακή σε report της με ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου, ενώ θέτει τη σύσταση ”hold”. Η αναθεώρηση της τιμής στόχου αποδίδεται στα αποτελέσματα 9μήνου.

Πειραιώς: Στα 18,8 ευρώ η τιμή στόχος από ΑΤΕ ΑΧΕ
Στα 18,8 ευρώ αναθεωρεί ανοδικά την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Αγροτική Χρηματιστηριακή σε report της με ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου, ενώ θέτει τη σύσταση ”hold”.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα 9μήνου 2005 του ομίλου Πειραιώς ”πολύ καλά”, καθώς όχι μόνο ήταν πολύ υψηλότερα από αυτά της αντίστοιχης περιόδου του 2004, αλλά σημείωσαν επιτάχυνση σε σχέση με τον ρυθμό αύξησης των αποτελεσμάτων του 6μήνου 2005.

Με βάση τα αποτελέσματα 9μήνου, η Αγροτική εκτιμά ότι τόσο οι αρχικοί στόχοι της διοίκησης για τα κέρδη μετά φόρων της χρήσης 2005 (170 εκατ. ευρώ) πρόκειται να υπερκεραστούν, όσο και οι παλαιότερες δικές της προβλέψεις για συνολικά κέρδη ύψους 183 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, η χρηματιστηριακή δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την πορεία των λειτουργικών εξόδων, παρόλο που εκτιμά ότι η επιτάχυνση του ρυθμού αύξησής τους από 6,1% στο 6μηνο σε 10,4% δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς η αύξηση των εσόδων ήταν πολύ ταχύτερη.

Η μετοχή της Πειραιώς ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 17,44 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v