Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σίγμα: Οι μετοχές που ξεχωρίζει για την εβδομάδα

Τις μετοχές που ξεχωρίζει για την προσεχή εβδομάδα παρουσιάζει η Πειραιώς – Σίγμα Δεβλέτογλου, στο Weekly Round Up με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2005. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι τίτλων των Εθνική, ΟΤΕ, Τιτάν, ΓΕΚ, Τέρνα, Jumbo, αλλά και Blue Star.

Σίγμα: Οι μετοχές που ξεχωρίζει για την εβδομάδα
Τις μετοχές που ξεχωρίζει για την προσεχή εβδομάδα παρουσιάζει η Πειραιώς – Σίγμα Δεβλέτογλου, στο Weekly Round Up με ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου 2005.

Στις μετοχές περιλαμβάνονται οι τίτλοι της Εθνικής (τιμή-στόχος τα 44 ευρώ), του ΟΤΕ (18,9 ευρώ), του Τιτάνα (32,4 ευρώ), της ΓΕΚ (5,5 ευρώ), της Τέρνα (7,4 ευρώ), αλλά και της Jumbo (11 ευρώ). H σύσταση για τις παραπάνω μετοχές είναι ”outperfom”. Επίσης συγκαταλέγει στα Top Picks για την ερχόμενη εβδομάδα τη μετοχή της Blue Star.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή προσθέτει ξανά στη ”λίστα αγορών” της τη μετοχή της Folli Follie (τιμή – στόχος 26,30 ευρώ, σύσταση ”outperform”).

Σύμφωνα με τη Σίγμα, τα θετικά αποτελέσματα εννεαμήνου επιβεβαιώνουν το θετικό κλίμα, ενώ περαιτέρω υποστήριξη στην αγορά θα δώσουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σχετικά με την λειτουργία των ΔΕΚΟ, όπως και η στρατηγική μείωσης του ελλείμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v