Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανές οι κινήσεις αποκόμισης κερδών

Θετική παραμένει η ψυχολογία στη Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές, οι οποίοι συμπληρώνουν, όμως, ότι ύστερα από τα νέα υψηλά του Γενικού Δείκτη είναι πολύ πιθανό να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε επιλεγμένους τίτλους οι οποίοι έχουν υπεραποδώσει.

ΑΧΕ: Πιθανές οι κινήσεις αποκόμισης κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική παραμένει η ψυχολογία, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Τις κινήσεις αποκόμισης κερδών σε επιλεγμένους τίτλους οι οποίοι υπεραπέδωσαν επισημαίνει η Proton Securities ως το πλέον πιθανό σενάριο για σήμερα.

Σε θετική διάθεση παρέμεινε χθες η Σοφοκλέους, με τις μετοχές των Τιτάν, ΟΠΑΠ και Motor Oil να καταγράφουν ”ισχυρά” κέρδη, αναφέρει η Εγνατία Finance, συμπληρώνοντας ότι οι συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές.

Συμπληρώνει δε πως δεν αποκλείεται να καταγραφούν περαιτέρω επιλεκτικές τοποθετήσεις. Ωστόσο, η Εγνατία Finance επισημαίνει ότι είναι πιθανό να επικρατήσουν κινήσεις συσσώρευσης, καθώς πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αφενός και αφετέρου η αγορά κατέγραψε νέα υψηλά για φέτος.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance σημειώνει ότι το προβλεπόμενο ”αδύναμο” άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές θα διαδραματίσει κάποιο ρόλο στη δημιουργία τάσης στη Σοφοκλέους.

Η διάθεση που υπάρχει για τις ελληνικές μετοχές υποστηρίζει το momentum, ενώ οι αποτιμήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις χρήζουν θεμελιώδους υποστήριξης, αναφέρει η Σίγμα Securities, η οποία επισημαίνει πως έχει το βλέμμα της στραμμένο προς υπερβάλλουσες κινήσεις.

Επίσης, η Σίγμα Securities συμπληρώνει πως ενδέχεται να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,55% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας νέα υψηλά πενταετίας, παρουσιάζοντας ανοδική κίνηση για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, και με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 228 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v