Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JP Morgan: Υψηλότερες τιμές-στόχοι για ΟΤΕ-CosmOTE

Σε ανοδικές αναθεωρήσεις των τιμών-στόχων για τις μετοχές των ΟΤΕ (στα 22 ευρώ, από τα 18 ευρώ πριν) και CosmOTE (στα 20, 8 ευρώ, από τα 16,5 ευρώ προηγουμένως), αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση της CosmOTE σε ”overweight”, προχώρησε η JP Morgan με σχετικές της εκθέσεις.

JP Morgan: Υψηλότερες τιμές-στόχοι για ΟΤΕ-CosmOTE
Σε ανοδικές αναθεωρήσεις των τιμών-στόχων για τις μετοχές των ΟΤΕ (στα 22 ευρώ, από τα 18 ευρώ πριν) και CosmOTE (στα 20,8 ευρώ, από τα 16,5 ευρώ προηγουμένως), αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τη σύσταση της CosmOTE σε ”overweight”, προχώρησε η JP Morgan με σχετικές της εκθέσεις με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (6 Δεκεμβρίου) στα 17,94 ευρώ και της CosmOTE στα 18,56 ευρώ.

Ο διεθνής οίκος αναβαθμίζει τις προβλέψεις για τα κέρδη ανά μετοχή 2007 και 2008 του ΟΤΕ, στα 1,86 και 1,99 ευρώ αντίστοιχα, τονίζοντας την ”εμπιστοσύνη” του στην πορεία των δραστηριοτήτων στην Ρουμανία.

¨Όπως διαπιστώνεται στην έκθεση, με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναδιάρθρωσης ο ΟΤΕ θα προχωρήσει στην επαναξιολόγηση των περιουσιακών του στοιχείων στις αναδυόμενες αγορές.

”Θεωρούμε πως στην τελική φάση ο Οργανισμός θα εξαγοραστεί από άλλο όμιλο”, τονίζουν οι αναλυτές της JP Morgan.

Σε ό,τι αφορά την Cosmote η JP Morgan επισημαίνει την επιταχυνόμενη κερδοφορία της εταιρίας και αναμένει αναθεώρηση προς τα πάνω στο guidance της διοίκησης.

Η Ρουμανία αντιπροσωπεύει μια χρυσή ευκαιρία δεδομένου του μεγέθους της αγοράς και την μικρή διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας, υπογραμμίζουν οι αναλυτές της JP Morgan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v