Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum

Διατηρείται το θετικό momentum της αγοράς, αναφέρουν οι χρηματιστηριακές, που συμπληρώνουν ότι οι επενδυτές θα συνεχίσουν να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο εξωτερικό, ελλείψει σημαντικών εγχώριων ειδήσεων που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

ΑΧΕ: Διατηρείται το θετικό momentum
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη διατήρηση της καλής πορείας της αγοράς προβλέπει η Marfin Analysis.

Σε στενό εύρος διακύμανσης, γύρω από το επίπεδο των 3.500 μονάδων, εκτιμά η Proton Securities πως θα κινηθεί η αγορά, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι τίτλοι της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενδέχεται να συνεχίσουν να υπεραποδίδουν.

Οριακά υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, ακολουθώντας την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, με το αγοραστικό ενδιαφέρον –το οποίο και εκδηλώθηκε σε έναν αριθμό μετοχών– να προσφέρει στήριξη στην αγορά, αναφέρει η Εγνατία Finance.

H χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως θα διατηρηθούν οι τάσεις συσσώρευσης στην αγορά, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, οι οποίες και θα μπορούσαν να διαμορφώσουν τάση.

Από την πλευρά της, η Σίγμα Securities σημειώνει πως θα συνεχιστεί το θετικό momentum, με την εγχώρια αγορά να έχει το βλέμμα της στραμμένο στο εξωτερικό, δεδομένης της έλλειψης σημαντικών εγχώριων επιχειρηματικών ειδήσεων.

Οριακά χαμηλότερα εκτιμά η Eurocorp πως ενδέχεται να ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ύστερα από τον περιορισμό των κερδών της Wall Street στο κλείσιμο, ενώ ανάλογη εικόνα προβλέπει και για τη Σοφοκλέους.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε 0,22% υψηλότερα, φθάνοντας σε νέο υψηλό πενταετίας, µε τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 189 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και ΟΠΑΠ.

Επίσης, η Marfin Analysis σημειώνει πως οι µετοχές της µεσαίας κεφαλαιοποίησης υπεραπέδωσαν, με τους FTSE-20 και FTSE-40 να καταγράφουν κέρδη 0,19% και 0,48% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v