Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Αλλαγές στο model portfolio

Στη ρευστοποίηση της θέσης της στη Μαΐλλης προχώρησε η Alpha Finance αναδιαρθρώνοντας το χαρτοφυλάκιό της, ενώ ταυτόχρονα ρευστοποίησε τα κέρδη της σε Notos Com και Σαράντη και ενίσχυσε τη θέση της σε ΔΕΗ, Attica και ΕΛΕΧΑ.

Alpha Finance: Αλλαγές στο model portfolio
Σε αναδιάρθρωση του model portfolio προχώρησε η Alpha Finance, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου.

Η καθαρή απόδοση του model portfolio της Alpha Finance διαμορφώθηκε στο 4,4% το Νοέμβριο, υψηλότερα από τον FTSE 140 που αποτελεί το δείκτη ”αναφοράς”.

Ειδικότερα η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι την 1η Δεκεμβρίου ρευστοποίησε το 2% της θέσης που διατηρούσε στη Μαΐλλης, με την ορατότητα να παραμένει χαμηλή τους ερχόμενους 3-4 μήνες.

Παράλληλα, προχώρησε σε ρευστοποίηση των κερδών της (περίπου 1%) στις μετοχές των Notos Com και Σαράντη, ενώ αύξησε κατά 2% την συμμετοχή της στη ΔΕΗ, που ανέρχεται πλέον σε 5%.

Επίσης, ενίσχυσε τη θέση της στην Attica κατά 1,5% και συγκεκριμένα στο 3,5%, ενώ ταυτόχρονα αύξησε κατά 0,5% τη συμμετοχή της στην ΕΛΕΧΑ.

Η σύνθεση του νέου model portfolio της Alpha Finance είναι η εξής: ΟΤΕ (20%), Εθνική Τράπεζα (12%), Folli Follie (6%), Γρ. Σαράντης (6%), Notos Com (6%), ΔΕΗ (5%), Τιτάν (5%), S&B (5%), ΕΛΕΧΑ (4,5%), Δέλτα (5%), Φουρλής (4%), Attica Συμμετοχών (3,5%), Ρόκας (2%) και Autohellas (2%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v