Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Informatics: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Την προσωρινή αναστολή των μετοχών της εταιρίας Informatics από σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2005 αποφάσισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Χ.Α., Σπύρος Καπράλος, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr.

Informatics: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης
Την προσωρινή αναστολή των μετοχών της εταιρίας Informatics από σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2005 αποφάσισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σχετική σημερινή απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα του euro2day.gr.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από το χρηματιστήριο να προβεί στην αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας, διότι διαπίστωσε ότι από την έκθεση επισκόπησης του ορκωτού ελεγκτή δεν επιβεβαιώνονται οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του τρίτου τριμήνου 2005 που δημοσίευσε χθες η εταιρία.

Το γεγονός αυτό συνομολογείται και από την εταιρία σε ανακοίνωσή της στο ΗΔΤ του Χ.Α. της ίδιας ημέρας. Επομένως δεν έχει επί του παρόντος παρασχεθεί επαρκής ενημέρωση των επενδυτών σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ομίλου της ως άνω εταιρίας.

Υπενθυμίζεται πως το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. έθεσε ”υπό επιτήρηση” τη μετοχή της Informatics στις 17 Νοεμβρίου, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση της εταιρίας σχετικά με τις πρόσφατες οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v