Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τα μεγέθη 9μήνου αφομοιώνουν οι επενδυτές

Στα αποτελέσματα εννεαμήνου εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα σταθούν οι επενδυτές, αφομοιώνοντας τα μεγέθη που έχουν ανακοινώσει οι εισηγμένες επιχειρήσεις. Παράλληλα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ΕΚΤ και στις αποφάσεις της για τα επιτόκια.

ΑΧΕ: Τα μεγέθη 9μήνου αφομοιώνουν οι επενδυτές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στα αποτελέσματα εννεαμήνου εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, με τους επενδυτές να αφομοιώνουν τα ανακοινωθέντα μεγέθη.

Επιπλέον, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως κατά πάσα πιθανότητα η αγορά θα συνεχίσει να κινείται με τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα.

Τα μεγέθη εννεαμήνου εκτιμά και η Proton Securities πως θα αφομοιώσουν οι επενδυτές.

Με απώλειες 1,58% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, ύστερα από κινήσεις αποκόμισης κερδών αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία συμπληρώνει ότι οι επενδυτές εμφανίζονται απρόθυμοι να επιδείξουν επιθετική συμπεριφορά όσον αφορά στις αγορές καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του χρόνου και δη σε συνέχεια των κερδών της τάξης του 23,5% που έχει καταγράψει ο Γενικός Δείκτης από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί σήμερα στις αποφάσεις της ΕΚΤ αναφορικά με τα επιτόκια, ενώ η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει πως οι αλλαγές στον δείκτη MSCI τίθεται από σήμερα σε εφαρμογή.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance επισημαίνει ότι οι επενδυτές χρειάζονται χρόνο να αφομοιώσουν αφενός τα αποτελέσματα εννεαμήνου και αφετέρου τον νέο κανονισμό της αγοράς.

Στα ”βελτιωμένα” μακροοικονομικά στοιχεία των ΗΠΑ, αλλά και στα εγχώρια θεμελιώδη μεγέθη αναφέρεται η Σίγμα Securities που επισημαίνει ότι οι εν λόγω παράγοντες ενδέχεται να ”απαλύνουν” τις κινήσεις πώλησης.

Η Σίγμα Securities συμπληρώνει επίσης πως αναμένει μια ”μάλλον ήσυχη” συνεδρίαση.

Τι έγινε χθες: Με απώλειες 1,58%, αδυνατώντας να διασπάσει το σημείο ”αντίστασης” των 3.500 μονάδων, έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης αναφέρει η Marfin Analysis που συμπληρώνει πως βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν οι κινήσεις αποκόμισης κερδών σε όλο το ταμπλό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v