Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Αύξηση τιμής από Citigroup, Εγνατία Finance

Nέα υψηλότερη τιμή-στόχο θέτουν για τη μετοχή του Τιτάνα η Citigroup και η Εγνατία Finance, τονίζοντας τα ισχυρά αποτελέσματα γ΄ τριμήνου. Στα 34,6 ευρώ τον ”βλέπει” η Citigroup με σύσταση ”buy”, στα 33,5 ευρώ η Εγνατία Finance με ”accumulate”.

Τιτάν: Αύξηση τιμής από Citigroup, Εγνατία Finance
Nέα υψηλότερη τιμή-στόχο θέτουν για τη μετοχή του Τιτάνα η Citigroup και η Εγνατία Finance, τονίζοντας τα ισχυρά αποτελέσματα γ΄ τριμήνου της εισηγμένης αλλά και τη θετική πορεία των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα στα 34,6 ευρώ, από 32 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή-στόχο η Citigroup, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”buy”, μεταδίδει το Dow Jones. O διεθνής οίκος υπογραμμίζει τις πωλήσεις του ομίλου στις ΗΠΑ, τονίζοντας τις θετικές προοπτικές του Τιτάνα μετά και τα αποτελέσματα γ΄ τριμήνου.

Eξάλλου, στα 33,5 ευρώ, από τα 31 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η Εγνατία Finance την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τιτάν, σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Νοεμβρίου, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”accumulate”.

Η νέα τιμή συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 12% από τα τρέχοντα επίπεδα, αλλά, όπως αναφέρει η Εγνατία, ”υπάρχoυν ακόμα περιθώρια για εκπλήξεις στην κερδοφορία”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v