Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Υποβάθμιση τιμής από Deutsche Bank - Π&Κ

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη Folli Follie κατά 6%, έως τα 21,7 ευρώ, προχωρά η Deutsche Bank σε report της με ημερομηνία 30 Νοεμβρίου, όπου διατηρεί τη σύσταση ”hold”. Στα 24 ευρώ περικόπτει την τιμή η Π&Κ. Διατηρεί τη σύσταση ”market perform” η Eurobank Sec.

Folli: Υποβάθμιση τιμής από Deutsche Bank - Π&Κ
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη Folli Follie κατά 6%, έως τα 21,7 ευρώ, προχωρά η Deutsche Bank σε report της με ημερομηνία 30 Νοεμβρίου, όπου διατηρεί τη σύσταση ”hold”.

Εξάλλου, σε περικοπή της τιμής-στόχου στα 24 από τα 25 ευρώ προχώρησε η Π&Κ θέτοντας τη σύσταση σε ”equalweight”.

Η Eurobank Sec. σε ξεχωριστή της έκθεση (30/11) αναφέρει πως τα κέρδη της εταιρίας κινήθηκαν χαμηλότερα των προβλέψεων και διατηρεί τη σύσταση ”market perform” για τη μετοχή της εισηγμένης.

H χρηματιστηριακή θεωρεί ότι η τρέχουσα αποτίμηση αφήνει μικρά περιθώρια ανόδου και εκτιμά ότι η μέση αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή της περιόδου 2005 – 2006 θα ανέλθει στο 10,6%.

Επιπροσθέτως η Eurobank Sec. αναφέρει πως η Folli Follie φαίνεται να εισέρχεται σε μια περίοδο καταγραφής μέτριων (measured) ρυθμών ανάπτυξης έως το 2007.

Τα μετά φόρων κέρδη εκτιμώνται στα 55,4 εκατ. ευρώ το 2005 και στα 64 εκατ. ευρώ το 2006.

Η μετοχή της Folli Follie ολοκληρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 23,14 ευρώ, ενώ χθες ανακοίνωσε κάμψη κερδών μετά φόρων εννεαμήνου κατά 4%, έως τα 42 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v