Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Παραμένουν στο επίκεντρο τα blue chips

Το ενδεχόμενο να καταγραφούν κινήσεις αποκόμισης κερδών στη σημερινή συνεδρίαση επισημαίνουν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων εκτιμά ότι τα περιθώρια πτώσης για τη Σοφοκλέους είναι περιορισμένα. Τα blue chips παραμένουν στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Παραμένουν στο επίκεντρο τα blue chips
Τι εκτιμάται για σήμερα: Περιορισμένο εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι το περιθώριο πτώσης από τα τρέχοντα επίπεδα, με τους επενδυτές να συνεχίζουν να προεξοφλούν τις προοπτικές που διαθέτει η ελληνική αγορά προκειμένου να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα.

Στους τίτλους των ΟΤΕ και Alpha Bank προβλέπει η Proton Securities πως θα εστιαστεί το ενδιαφέρον των επενδυτών κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Το ”υποτονικό” άνοιγμα που αναμένεται για τις ευρωπαϊκές αγορές ενδέχεται να επηρεάσει την ψυχολογία στη Σοφοκλέους, οδηγώντας σε ήπιες κινήσεις αποκόμισης κερδών, εκτιμά η Εγνατία Finance.

Επίσης, η Εγνατία Finance αναφέρει πως οι μετοχές των Εμπορικής και Αγροτικής αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την πρώτη να έχει ανακοινώσει καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα γ΄ τριμήνου.

Στις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης θα παραμείνει το ενδιαφέρον των επενδυτών, με τον ΟΤΕ να ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, αναφέρει η Σίγμα Securities.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,49% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, διαμορφούμενος οριακά υψηλότερα του σημείου ”αντίστασης” των 3.500 μονάδων, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη Marfin Analysis, ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 169 εκατ. ευρώ, ενώ ο FTSE–20 έκλεισε 0,35% υψηλότερα,ενώ ο FTSE-40 κατά 0,15% υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v