Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μarfin Analysis: Οι 10 προτιμώμενες επιλογές

Τη μετοχή της Frigoglass προσθέτει στη λίστα των προτιμώμενων επιλογών η Μarfin Analysis στο εβδομαδιαίο report (25/11) με τίτλο: Αdditional government structural initiaves could support higher levels for the ATHEX”. Παράλληλα δεν αποκλείει την αποκόμιση κερδών για μετοχές που έχουν υπεραποδώσει, τονίζοτνας, πως στην τρέχουσα φάση το ενδεχόμενο υποχώρησης του ΧΑ εμφανίζεται περιορισμένο.

Μarfin Analysis: Οι 10 προτιμώμενες επιλογές
Τη μετοχή της Frigoglass (outperform, τιμή - στόχος 7,5 ευρώ) προσθέτει στη λίστα των προτιμώμενων επιλογών η Μarfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (25/11) με τίτλο: ”Αdditional government structural initiaves could support higher levels for the ATHEX”.

Η λίστα με τις προτιμώμενες επιλογές περιλαμβάνει τις μετοχές: Εθνική Τράπεζα (outperform τιμή - στόχος 35 ευρώ), Cosmote (οutperform, 19,5 ευρώ), Γερμανός (outperform, 14,3 ευρώ), ΜΕΤΚΑ (outperform, 7,9 ευρώ), ΚΑΕ (outperform, 16,8 ευρώ), 3Ε (outperform, 26,5 ευρώ) S&Β (outperform, 8,5 ευρώ) ΓΕΚ (outperform, 6,5 ευρώ), και Cardico (outperform, 6,5 ευρώ).

H χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η θεμελιώδης εικόνα της αγοράς ”αφήνει χώρο” για υψηλότερες αποτιμήσεις, χαρακτηρίζοντας ως κρίσιμες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε επίπεδο διαρθρωτικών αλλαγών.

Παράλληλα η Μarfin Analysis δεν αποκλείει την αποκόμιση κερδών για μια σειρά μετοχών που έχουν υπεραποδώσει, υπογραμμίζοντας ωστόσο, πως στην τρέχουσα φάση το ενδεχόμενο υποχώρησης της αγοράς εμφανίζεται περιορισμένο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η χρηματιστηριακή αναβάθμισε σε ”outperform” τη σύσταση για τη μετοχή της Motor Oil και της Frigoglass με υψηλότερες τιμές στόχους τα 19 και 7,5 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα διατήρησε τη σύσταση αλλά αύξησε τις τιμές-στόχους για τη μετοχή της 3Ε, για τη Cosmote και την Attica (outperform, 3,9 ευρώ).

Σε ό,τι αφορά τον ΟΠΑΠ οι αναλυτές της Marfin Analysis διατήρησαν την τιμή-στόχο των 25,2 ευρώ και τη σύσταση ”neutral”. Aντίθετα μείωσαν στα 6,4 ευρώ την τιμή-στόχο για το Πλαίσιο, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v