Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αλλαγές στις συστάσεις για 4 μετοχές

Τέσσερις αλλαγές σε συστάσεις της για εισηγμένες εταιρίες περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Finance. Συγκεκριμένα, ο οίκος προχώρησε στην υποβάθμιση της σύστασης (από buy σε accumulate) για τις Eurobank, ΕΧΑΕ και Εθνική, ενώ αναθεώρησε ανοδικά (από accumulate σε buy) τη σύσταση για τη ΔΕΗ.

Εγνατία: Αλλαγές στις συστάσεις για 4 μετοχές
Τέσσερις αλλαγές σε συστάσεις της για εισηγμένες εταιρίες περιέχει το εβδομαδιαίο report της Εγνατία Finance. Συγκεκριμένα, ο οίκος προχώρησε στην υποβάθμιση της σύστασης από buy σε accumulate για τις EFG Eurobank, ΕΧΑΕ και Εθνική, ενώ αναθεώρησε ανοδικά (από accumulate σε buy) τη σύσταση για την Τράπεζα Κύπρου και έθεσε υπό αναθεώρηση τη σύσταση για την ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, για τις Κύπρου, Eurobank, Εθνική και EXAE η αιτία της αλλαγής στη σύσταση είναι το περιθώριο ανόδου.

Η Εγνατία εξακολουθεί να εντοπίζει περιθώριο ανόδου του Γ.Δ. και του FTSE 20 κατά 5,6%% και 6%, αντίστοιχα, ενώ όπως αναφέρει οι προοπτικές της εγχώριας αγοράς παραμένουν ευοίωνες με εκτιμώμενο ρυθμό ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή του 2005 και του 2006 στο 41,3% και 23,1%, αντίστοιχα.

Top picks της χρηματιστηριακή παραμένουν οι Εθνική και Αγροτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v