Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποψήφιος για ευρωπαϊκό ”πόστο” ο Σπ. Καπράλος

Υποψήφιος για τη διοίκηση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων που εδρεύει στις Βρυξέλλες θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη.

Υποψήφιος για ευρωπαϊκό ”πόστο” ο Σπ. Καπράλος
Για πρώτη φορά Έλληνας ”κατεβαίνει” υποψήφιος για τη διοίκηση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπ. Καπράλος ”κατεβαίνει” ως υποψήφιο μέλος για το πενταμελές Δ.Σ. της Ένωσης, στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Η αναβαθμισμένη υποδοχή του ΧΑ από την ευρωπαϊκή κοινότητα μετά τις εκσυγχρονιστικές αλλαγές του σε συνδυασμό με τον ρόλο που εκτιμάται ότι θα έχει στη βαλκανική περιοχή έχει μεταστρέψει θετικά το ”κλίμα” για τη Σοφοκλέους και οδήγησε τον κ. Καπράλο να θέσει υποψηφιότητα για τη διοίκηση της Ένωσης, έχοντας ”αντιπάλους” του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς χρηματιστηριακού χώρου.

Η θετική αντιμετώπιση της υποβολής υποψηφιότητας του κ. Καπράλου από την ευρωπαϊκή κοινότητα επιβεβαιώνει την αναγνώριση του έργου που έχει επιτελεστεί την τελευταία διετία προς την κατεύθυνση εκσυγχρονισμού της χρηματιστηριακής αγοράς μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v